Nävekvarn
070 30 40 993

Hälsning från Nävekvarn

Hej, Sandra heter jag och jag ansvarar för driften av Nävekvarns skärgårdscamping och Marinans Guesthouse.

Vad roligt att du har hittat till vår hemsida och förmodligen är sugen att besöka oss i Nävekvarn.

Vår ambition är att skapa en vilsam plats som öppnar upp för nya möten och naturupplevelser.

Vi är ett familjeföretag som utöver vår boendeverksamhet även driver Swede Port Marina, en fullservice marina som finns i Nävekvarns gamla bruk. Vi har bott och drivit företag i Nävekvarn i drygt tio år nu.

Första gången jag besökte Nävekvarn var sommaren 2009. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag visste med en gång att detta var min plats på jorden. För varje år som går så blir jag ännu mer övertygad. Vi hittar ständigt nya platser att utforska. Naturen längs med Bråvikens norra strand är storslagen. Tack vare Sörmlandsledens fina etapper så är det lätt att ta sig ut och upptäcka nya favoritplatser.

Att få bo så nära havet att man kan ta sin cykel ner till morgondoppet är en otrolig vardagslyx.

Jag är tacksam över att få bo och arbeta i Nävekvarn på denna vackra halvö och att få dela med mig av detta till andra.

Hjärtligt välkommen till Tunabergshalvön och Nävekvarn. Tillsammans med min personal ser jag fram emot att få visa er våra smultronställen.

Varma Hälsningar Sandra Svensson

Du kan enkelt se lediga platser och stugor. Boka direkt här på vår hemsida. Klicka här.

Telefon:
070 30 40 993
E-post:
info@navekvarnsskargardscamping.se

Följ oss på Facebook och Instagram.

Läs vad våra gäster säger om oss på Tripadvisor.