Nävekvarn
070 30 40 993

Cykla på Tunabergshalvön

Doften av raps, nyslaget hö, kogödsel och solvarma tallbarr. Det går inte att värja sig mot dofterna när du sitter på cykelsadeln. Att cykla är att uppleva naturen med alla sinnen!

Det finns mängder med fina cykelvägar på Tunabergshalvön. Ta med cykeln nästa gång du besöker oss så tipsar vi om fina sträckor.

Sörmlandsleden

Det finns så många olika sätt att vandra på… En lång vandring i flera dagar med övernattning i vindskydd ger plats åt reflektion och nya insikter. En dagsvandring med bästa vännen när ni får tid att prata om det det som känns viktigt i livet. En timmes promenad längs leden för att fånga vårkvällen och höra fåglar sjunga.

Sörmlandsleden erbjuder 100 vindlande vandringsmil i sörmländsk kulturbygd, fylld av historia, djupa skogar, vresiga bergknallar och glittrande sjöar. På Tunaberbergshalvön finns många olika alternativ för den som vill bege sig ut på leden. Tips på fina etapper runt Nävekvarn är 36, 37,38,39,40,41 och 42. Att blir medlem i Sörmlandsleden kostar 200 kr/år. Som medlem får du tillgång till hela deras kartmaterial.

Sörmlandsleden

Kom in till oss i receptionen så tipsar vi gärna om våra favoritsträckor och smultronställen.

Du kan enkelt se lediga platser och stugor. Boka direkt här på vår hemsida. Klicka här.

Telefon:
070 30 40 993
E-post:
info@navekvarnsskargardscamping.se

Följ oss på Facebook och Instagram.

Läs vad våra gäster säger om oss på Tripadvisor.